Konspirationsteorier: "Chemtrails"

Detta inlägg ska handla om den s.k "chemtrail-konsprirationen".

Så vad är egentligen ett "chemtrail"?
Har ni någonsin sett upp mot himlen och sett ett plan flyga förbi? Har ni också sett det långa rökmolnet den skapar? Teorin är att den är en s.k "Chemtrail".
Det ska alltså vara kemiskt utsläpp regeringen (framförallt USA:s regering enligt konspirationsteorin) släpper ut. Kemikalerna ska enligt teorin påverka sinnet och göra oss mer lättmanipulerade. Att detta moln av kemikalier ska göra så att regeringen lättare kan kontrollera oss.

Det finns 2 typer av rök ett flygplan lämnar ifrån sig. Ett som snabbt dunstar och försvinner och ett som kan vara kvar i timmar, detta har säkert många lagt märke till.
Den som stannar kvar i timmar ska enligt teorin vara den s.k "chemtrail:en" medans den som snabbt dunstar enbart är vanliga avgaser från flygplanets motor.
Enligt mätningar som ska gjorts när dessa flygplan som lägger "chemtrails" så ska vissa sinnesstimulerande kemikalier ha mäts upp i luften, dock är detta inte bekräftat.

Enligt teorin ska dessa kemikalier placerats på större passagerarflygplan som på daglig basis flyger samma runda och kan släppa ut dessa kemikalier dagligen helt obemärkt. Finns även bilder och liknande som tyder på att flygplanets avgasrör (ett hål längst bak) ska ha riggats med kemiska behållare, dock kan det inte bekräftas att bilderna är äkta.

Inget långt inlägg den här gången, utan mest bara lite grundfakta kring teorin om "Chemtrails".
Finns mycket att läsa om för den intresserade, dock finns det får många olika teorier, allt från sinneskontroll till total manipulering etc etc. Så därför blir det inte mer djupgående än såhär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0