Konspirationsteorier: "Reptilian shapeshifters"

Idag blir det ännu en konsprationsteori.
Nämligen myten om formskiftande reptilmänniskor aKa "reptilian shapeshifters".

Själva myten/konsprationsteorin är enkel.
Världen styrs av formskiftande reptilmänniskor. Alltså humanoida reptiler som kan ändra skepnad.
Enligt myten (jag kallar det myten) så ska våra stora ledare i världen (Englands drottning, Barack Obama, m.m) vara formskiftande reptilmänniskor. Myten härstammar från två ställen. Ena har sin bas i media och andra i antikens Egypten.

Ryktet om att dagens ledare är reptilmänniskor började med att folk såg avlånga pupiller (s.k kattögon) på våra stora politiker när de intervjuats i TV, ett fenomen som enkelt kan förklaras genom TV-studions ljussättning. Men snabbt efter att ryktet spred sig om detta så gjordes tonvis med videoklipp som framförallt hamnade på Youtube, samtliga filmklipp påstod sig ha "bevis" på att dessa makthavande personer var reptilmänniskor. I början dök enbart klipp upp från intervjuer där dessa maktpersoner hade de s.k kattögonen, men inte långt efter de kom allmänna bilder med diverse andra "bevis". Allt från löst hängande skinnbitar m.m.

I Egypten har det hittats flera väggmålningar och liknande som indikerar på att de kan ha trott på att reptilianska humanoider existerat. Dessa väggmålningar har då använts av de (låt oss kalla dom) konspirationsteoretiker, och då har myten utvecklats. Helt plötsligt har formskiftande reptilmänniskor funnits i flera tusen år, och sedan dess tagit över världen. Enligt vissa teorier ska även de formskiftande reptilmänniskorna ha sina rötter i Illuminati, som är/var en order med mycket makt (ett blogginlägg om Illuminati kommer att göras).

Det finns även en person som påstår sig ha sett en äkta reptiliansk humanoid, han ska nämligen ha grävt sig ner i en underjordisk stad där han ska ha stött på dessa, dock i sin "naturliga" form. Om detta har med konsprationsteorin om formskiftande reptilmänniskor att göra eller inte låter jag dig avgöra.

Personligen tycker jag hela historien låter oerhört larvig. Hela idén om formskiftande reptilmänniskor låter helt befängt. Men konspirationsteorier har som sagt alltid intresserat mig, och även denna har varit intressant att lära sig, trots att jag tycker den är larvig. Men tanken vore enligt mig själv lite häftig om det visade sig vara sant, samtidigt vore det lite skrämmande.
Så som avslut.
Har denna myt/konspirationsteori väckt tankar och intresse hos dig, då föredrar jag att du går in på Youtube och söker på "reptilian shapeshifters" (om du vill veta mer) utan citattecken. Det finns mycket som inte finns med i detta inlägg, mycket som säkert skulle intressera dig om du tyckte att detta inlägg var intressant.
Det var allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0