Konspirationsteorier: Illuminati

Idag blir det en av de största konspirationsteorier som existerat i världen. Nämligen den hemliga ordern Illuminati.

Så vad är egentligen Illuminati?
Illuminati var en order, med oerhörd makt i världen under 1000-talet fram till 1600-talet (detta är bekräftat). Ordern var inte stor, men de som var medlemmar hade stor makt. Att Illuminati en gång funnits, det har man bevis på, men konspirationsteoretiker tror att den finns än idag. Och att den har en så pass stor makt att dom i en handvändning skulle kunna ruinera hela världsekonomin och försätta jorden i ekonomisk kaos.

Enligt den vanligaste konspirationsteorin är alla medlemmar av Illuminati, judiska satanister. Något som är allmänt känt är att många av dagens makthavare är judar, bara i Sverige har vi ägarna av de större mediorna som är judar.
En av de mest omtalade personer som kommer upp när man pratar om Illuminati, är familjen Rothchild. En judisk familj som äger de flesta av världens internationella banker och som även är ägare och hanterare av Fort Knox, världens största guldreserv. Familjen Rothchild är inofficiellt världens rikaste familj, med en förmögenhet som skulle få Bill Gates att framstå som fattig.

Det finns många tecken som skulle kunna tyda på att Illumnati existerar och att de faktiskt har en stor internationell makt. Det vanligaste exemplet är Dollarsedeln.
Bilden förklarar kopplingen till Illuminati och satanism

Det första mest självklara tecknet är ögat på toppen av en pyramid. Det är den klassiska symbolen för Illuminati. Men här ser man mer grundligt hur nästan allt på sedeln har en koppling/illustration från satanismen. En annan sak som ofta förknippas med Illuminati är "New World Order" eller "NWO" som det ofta förkortas. Ett tecken till detta på sedeln är texten "Novus Ordo Seclorum" som betyder rent ordagrant "sekulär ny order" men som även kan översättas till "värdslig ny ordning". En annan kontroversiell sak med dollarsedeln (specifikt 20-dollarsedeln) är att om man viker den rätt, kan man få en texten "Osama", en bild på World Trade Center i lågor och en bild på Pentagon i lågor. 9/11 sägs nämligen ha varit en del av NWO, eller början på NWO snarare. Ett av de första stegen mot "den nya världsordningen".

Frimurare.
Frimurare ("freemasons" på engelska) sägs också tillhöra Illuminati. Många stora män genom historien har varit frimurare. Några exempel är: Ludwig Van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, George Washington, Henry Ford och Walt Disney. Även "Jack Uppskäraren" (Jack the Ripper) tros ha varit frimurare, detta har dock aldrig kunnat bekräftas.
Allmänt sysslar frimurarorden med personlig utveckling för sina medlemmar, alltså göra dessa till bättre personer. Men frimurarorden har många gånger anknutits till konspiratoriska händelser genom historien, en bl.a gällde "Propaganda Due" som var en frimurarorder i Italien.

Många av de tidigare konspirationsteorierna jag skrivit om har nån koppling till Illuminati.
9/11 och Al Qaida påstås vara Illuminatis verk, ett av de första stegen mot den nya världsordningen (NWO).

"Reptilian shapeshifters" påstås vara skickade av djävulen, därför har Illuminati sådan makt, då våra stora världsledare enligt teorin är formskiftande reptilmänniskor, sända av Lucifer själv, för att hjälpa till att nå den nya världsordningen.

"Chemtrails" som påstås göra oss lättmanipulerade sägs släppas ut, för att vi inte ska se tecknen på en kommande ny världsordning, och ifrågasätta den, eller i värsta fall motarbeta den. Dessa kemiska avfall ska göra oss till de judiska satanisternas "slavar".

Om allt är sant gällande Illuminati, det vet jag inte, men att dom finns, det är jag säker på. Bara hur olika konspirationsteorier sist och slutligen leder till Illuminati i grund och botten finner jag mycket intressant. Jag tvivlar inte på att Illuminati finns, jag har sett många tecken som tyder på det. Men huruvida de planerar en ny världsordning eller att många medlemmar är formskiftande reptilmänniskor, det låter jag förbli osagt.
Men personligen tycker jag ämnet är mycket intressant, speciellt när den även har en bevisad historisk grund.
Jag vet att iallafall jag kommer hålla koll på utvecklingen gällande dessa teorier.

Tack för att ni läste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0